VVB in de zomer

59163258387da2c5e9e289c4be01d795Afgelopen maanden hebben we enorm ons best gedaan om een goede kwaliteit op VVB te leveren. Dit betekent 3x per week een artikel. Dit artikel moet (als het kan) een wetenschappelijk stukje bevatten, een stukje eigen mening, een stukje informatie en natuurlijk goede kwaliteit foto’s. Dit kost soms even tijd, vooral bij foto tutorials. Toch doen we het met enorm veel plezier! Schrik niet, we zullen dit blijven doen, maar de komende weken zal het wel iets anders zijn dan normaal.

Zoals jullie misschien weten, studeer ik al Psychologie gaat Tessa naar het HBO. Dit gaat uiteraard niet zonder moeite. Tessa en ik hebben afgelopen dagen besproken hoe wij verder gaan met onze blog. Omdat we beiden een druk jaar achter de boeg hebben, vonden wij het wel belangrijk dat we dit jaar goed vakantie zouden houden. Dit houdt in: relaxen, relaxen en relaxen… Had ik relaxen al genoemd…? Jullie voelen het al aankomen: Deze vakantie zullen wij minder artikelen posten. Dit doen wij, zodat wij op dit moment vooruit kunnen werken, maar niet op de kwantiteit hoeven te letten, alleen de kwaliteit. Minder artikelen dus, maar wel met de kwaliteit die jullie gewend zijn.

Wat kunnen jullie deze zomer van ons verwachten?
In de zomer is het warm, en voelen veel mensen zich lui. We hebben hierom besloten om meerdere filmpjes te plaatsen, zodat je die makkelijk weg kunt kijken in het zonnetje. No reading needed! Dat doe je namelijk al genoeg op school;). Wij lassen de zogenoemde ‘’VVB videoweek’’ in. Dit houdt in: 2 weken lang, 2x per week een filmpje. In totaal dus 4 filmpjes, in 2 weken.

Schermafbeelding 2015-07-07 om 23.29.56

Samengevat:
De maand juli of augustus zal 2 weken bestaan uit filmpjes. De overige dagen zullen bestaan uit artikelen.

Wat krijgen we te zien naast de filmpjes?
Natuurlijk willen we jullie niet doodgooien met onze video’s, voor de lees fanaten onder ons; we zullen buiten de videoweek, 2x per week een artikel posten. Dit kan een tutorial, informatieve post of een ander artikel zijn. Jullie onderwerp tips komen trouwens altijd goed van pas. Voel je dus vrij om in de comments, suggesties te doen van artikel onderwerpen!

photo-1416339442236-8ceb164046f8

Natuurlijk hebben wij op vakantie hier en daar wel WIFI. We zullen dus gewoon ons best doen om terug te reageren op jullie lieve comments, e-mails en instagram posts/hashtags. Het kan alleen wat langer duren. Omdat jullie ons al weken trouw volgen, twijfelen we er niet aan dat we jullie terug zien na de vakantie. Wij wensen jullie allemaal dan ook een hele fijne, zomerse en heerlijke vakantie toe! Deel gerust je vakantieverhalen en vakantieplannen in de comments!


Heel veel liefs,
Tessa en Marilene

2 thoughts on “VVB in de zomer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s